Piaggio MP3 400 säljes

Jag säljer nu min Piaggio Mp3 då jag inom ett par veckor kör upp för A-kort och då tar klivet upp till en större motorcykel. Jag är otroligt nöjd med min MP3 som inte har några som helst brister. Den är oerhört lättkörd och passar såväl i stan som på kurviga vägar på landet. Även på motorväg går den mjukt och fint. Men där vill ju ingen biker köra mer än då det är absolut nödvändigt. Börjar med att kolla intresset här på bloggen. Om någon vecka eller två går den ut på Blocket till ett högre pris.  Är du seriöst intresserad och ingen däcksparkare, så hör av dig. Trevlig köpare får den till ett trevlig pris. 🙂 Maila namn och telefonnummer till jonas62@msn.com så ringer jag upp dig.

Fakta
Hoj
Piaggio MP3 400cc
Årsmodell 2009
Uthämtad juni-09
Mil ca 350
Service 100-milaservice gjord
Nypris 94 000
Var Stockholm 

Drar cirka 0.4 l/mil och kostar cirka 2300/år i försäkring (helförsäkring). OBS! Får köras med B-körkort (!)

Nya bilder 004

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Piaggio MP3 400 säljes

  1. Berit

    Hej!
    Nu har jag fått min MP3:a så idag trotsade jag duggregnet i Falun och körde och körde och….
    Gissa vad jag ska göra i morrn! Den är säkert inte så pigg med sina 250 cc som din 400 cc men SÅ kul att köra. Klart att jag hade varit spekulant på din MP3 om det inte var för att jag redan hade beställt min. Man ska inte gråta över spilld mjölk! Nu ska jag bara njuta de dagar som är körbara innan vintern kommer. MC-handlaren sade att det har kommit in allt fler förfrågningar om MP3. Snart kanske vi i Falun kan blida en MP3-klubb men än så länge känner jag mig ganska ensam här om att äga en sådan.

    MVH

  2. Härligt! MP3:an är grymt skön att köra och kommer på sikt att nå framgång i Sverige. Har en kollega som nyligen var i Paris och där vimlar det av dem. I Stockholm ser jag någon varje dag, men utanför stan är de mer ovanliga. Man får inte vara blyg när man kör MP3. Bara upp med huvudet och vinka till alla nyfikna! 🙂 Och inte ska du gråta över spilld mjölk. Din 250 räcker nog ett tag till dess du gör som jag och väljer att ta ett A-kort och kanske skaffar en ännu större hoj. Skriv gärna igen. Och gå gärna med i vårat forum: hojen.nu. som riktar sig till alla hojåkare, även för oss på tre hjul. Tror du kommer att trivas där! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s