Om mig

Heter: Jonas Sjösteen
Bor: Södermalm, Stockholm
Född: 1962
Nuvarande motorcykel: Kawasaki VN 1700 Classic Tourer
Tidigare motorcyklar: Piaggio MP3 400, Triumph America, BMW R1150 RT, Kawasaki VN 1600 Classic Tourer, BMW R 1200 RT
Bästa mc-forum: hojen.nu
Tycker om: natur, djur, hav och vänner
Fikar helst: Café Rosenhill
Kör gärna med: Hojgänget Mc, Vulcan Riders

 

4 svar till “Om mig

  1. Anders

    Hej
    Jag har med mycket stor behållning läst din blogg. Kanske mest för att vi är i ungefär samma ålder, och att jag är i färd med att köpa en Mp3. Dina positiva omdömen kring denna intressanta trehjuling har varit till stor nytta för mig i mina tankar. En liten fråga bara. Du nämnde vid något tillfälle att du är 1.89 lång ( samma som undertecknad), du hade inte problem med fulla styrutslag ?
    Tog knäna emot ?

    Hälsningar Anders

  2. Hej!
    Inga som helst problem med att svänga utan att det tar i. Bara att vinkla in knäet något om du ska göra en garagevändning. I trafik märker du inte av några problem alls med det. Har nu haft tre mc sedan jag sålde min MP3 och den är fortfarande en av mina favoriter. Kul, lättkörd, stabil, packvänlig etc. Lycka till!

  3. Hej!
    Jag har en MP3 400cc och är helnöjd med triken, i början tyckte jag att benutrymmet var ngt trångt men man vänjer sig snabbt och nu tänker jag inte på det längre. Efter många år som EU-moped förare ( Peugeot Elyseo)så är MP3’n ett roligare alternativ, köregenskaperna tycker jag är ganska lika, dock så käns styrningen ngt mer dämpad på MP3’n. När man sitter vid styret så tänker man bara ett hjul fram, inget i dess egenskap påminner om att det sitter 2 hjul där framme, det är bara andra trafikanter som påminns om det! Vind draget är däremot jobbigt över 70km/h, det kommer jag att lösa med en vind spoiler på 8 cm som fästes uppe på vindrutan,den kommer från BMW’s Wonderlich å kostar ca 800kr. Jag skulle kunna fylla hela rutan med MP3 snack, men besök gärna min hemsida istället, så kan vi blogga vidare där!
    mvh. Rideout Bikers Skåne.

  4. mikael herrmann

    Hej på dig!

    I väntan på nästa säsong kan vi bara njuta av minnena av de förra, här är en liten film om hojåkning i Tyrolerstil!

    Om du vill – lägg en länk på din blogg (eller bädda in). Vi hojåkare behöver något som håller humöret uppe nu när det mörknar 🙂

    Bror och jag i Alperna: https://youtu.be/INeFM7hk8S0

    Mvh

    Mikael Herrmann

Lämna en kommentar